House ALM by Estudio ODS located in Tavira, Portugal | The Hardt

 

House ALM by Estudio ODS located in Tavira, Portugal. The program is separated by levels: ground floor holds the social areas; entrance room; living room; kitchen and WC; the first floor holds the private areas with the two bedrooms and a bathroom. The roof attic an extra space is offered with direct relation to the terrace.

 

 

 


 

The materials used to seek for the simplicity found in Algarve’s vernacular architecture; in the ground floor the hydraulic mosaics cover all the interior spaces; the first floor solid wood for private areas and outside areas a grey polished concrete covers all the areas. A red door spots the house in both elevations.

 

© Ricardo Santos

 

 


 

 

Aesthetically and Geographically Related Projects:

 


 

Previous

Next

Submit a Comment

MENU
SEARCH
The Hardt THE HARDT NEW LOGO House ALM by Estudio ODS Architecture Courtyard Decor Design Interior Design Minimal restoration  Ricardo Santos portugal lighting Estudio ODS door contrast   Image of THE HARDT NEW LOGO
The Hardt The Hardt Logos 1110 copy House ALM by Estudio ODS Architecture Courtyard Decor Design Interior Design Minimal restoration  Ricardo Santos portugal lighting Estudio ODS door contrast   Image of The Hardt Logos 1110 copy

Search

The Hardt THE HARDT LOGO WRITTEN WITH HALF QUARE 300x142 House ALM by Estudio ODS Architecture Courtyard Decor Design Interior Design Minimal restoration  Ricardo Santos portugal lighting Estudio ODS door contrast   Image of THE HARDT LOGO WRITTEN WITH HALF QUARE 300x142

Subscribe To My Newsletter

If you enjoy your privacy (like myself) then feel free to skip signing up. I'm just grateful to have you on my site. If you'd like to stay up to date on the things I am working on/towards please feel confident in that you will not get spammed. Ever. Anyways, thanks for stopping by.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This