House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office

House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office situated in Sangenjaya, Japan | The Hardt

 

House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office situated in Sangenjaya, Japan.  House Studio in Sangenjaya is a minimalist residence located in Tokyo, Japan. The home is characterized by exposed concrete against industrial elements. A spiral staircase provides access to the upper levels, with residents greeted with a large skylight illuminating natural light into the dining, living, and bedroom spaces. A metal grate creates an internal courtyard on the upper level while allowing light to reach the lower level as well.

 

 

Photos by Toshiyuki Yano 

 


 

Aesthetically and Geographically Related Projects:

 


 

Previous

Next

MENU
SEARCH
The Hardt
THE-HARDT-LOGO-WRITTEN-WITH-HALF-QUARE

Subscribe To My Newsletter

If you enjoy your privacy (like myself) then feel free to skip signing up. I'm just grateful to have you on my site. If you'd like to stay up to date on the things I am working on/towards please feel confident in that you will not get spammed. Ever. Anyways, thanks for stopping by.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This