House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office

House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office situated in Sangenjaya, Japan | The Hardt

 

House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office situated in Sangenjaya, Japan.  House Studio in Sangenjaya is a minimalist residence located in Tokyo, Japan. The home is characterized by exposed concrete against industrial elements. A spiral staircase provides access to the upper levels, with residents greeted with a large skylight illuminating natural light into the dining, living, and bedroom spaces. A metal grate creates an internal courtyard on the upper level while allowing light to reach the lower level as well.

 

 

Photos by Toshiyuki Yano 

 


 

Aesthetically and Geographically Related Projects:

 


 

Previous

Next

MENU
SEARCH
House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office Toshiyuki Yano Suppose Design Office stairs shadow Sangenjaya lighting japan

Follow this blog

Get a daily email of all new posts.


Send this to a friend

Hi, this may be interesting you: House Studio in Sangenjaya by Suppose Design Office! This is the link: https://thehardt.com/architecture/house-studio-sangenjaya-suppose-design-office/