Skäret Residence by Chahrour Huhtilainen

Skäret Residence by Chahrour Huhtilainen overlooking the North Sea in Hoganas, Sweden | The Hardt

 

Skäret Residence by Chahrour Huhtilainen overlooking the North Sea in Hoganas, Sweden. The project is divided into four different modules including two guesthouses, sauna, storage, unit and central building. the villa is diluted into four different functions: the main building, two guesthouses, and a sauna plus storage unit. Each volume is placed strategically to achieve ideal views of the surrounding landscape with floor-to-ceiling glazing that face out to the wooden decking. capable of sliding open, the interior is projected out into the landscape, blurring the boundary between indoor and outdoor. The composition also establishes numerous sight lines to the other volumes, resulting in a cluster of structures that are directly engaged with the others.

 

 

 

 

 

Aesthetically and Geographically Related Projects:

 

 


 

Previous

Next

MENU
SEARCH
Skäret Residence by Chahrour Huhtilainen sweden ocean Chahrour Huhtilainen beach

Follow this blog

Get a daily email of all new posts.


Send this to a friend

Hi, this may be interesting you: Skäret Residence by Chahrour Huhtilainen! This is the link: https://thehardt.com/architecture/ska%cc%88ret-residence-by-chahrour-huhtilainen/